Prijsindicatie

Geen enkele hond of vacht is hetzelfde, dus kom voor een gerichte prijsopgave even langs bij de trimsalon zodat we de hond kunnen ontmoeten. Op dit moment nemen wij helaas geen nieuwe klanten aan.

Onze prijzen zijn gebaseerd op onze uurprijs. De onderstaande prijzen zijn een indicatie en kunnen o.a. variëren afhankelijk van de grote van de hond, staat van de vacht en tijdsduur tussen de trimbeurten.

Wij werken enkel op afspraak. Mocht u niet aanwezig zijn op de gemaakte afspraak dan zitten wij op dat moment zonder werk en verliezen wij inkomen. Helaas zijn wij daarom door ervaringen uit het verleden genoodzaakt als de afspraak niet binnen 24 uur is geannuleerd het volledige bedrag in rekening te brengen. (Zie algemene voorwaarde). Wij zijn aangesloten bij de ABHB, de vakvereniging van hondentrimmers en werk dan ook volgens de Algemene leveringsvoorwaarden van de ABHB. 

Maat HondPrijs
XS (zoals Yorkshire Terriër)€ 45,00
S (zoals Boomer)€ 50,00
M (zoals Australian Shepherd)€ 55,00
L (zoals Golden Retriever)€ 65,00
XL (zoals Berner Sennenhond)€ 80,00
Prijzen kunnen variëren door bijvoorbeeld klitten of gedrag.

U bent ook welkom voor het knippen van de nagels van uw hond, hiervoor rekenen wij €7,50. Blijkt uw hond vlooien te hebben zonder dat u dat heeft gemeld dan rekenen wij €10,- extra.

Wassen en drogen

Ook kun je je hond bij ons laten wassen en drogen. De prijzen zijn exclusief het ontklitten van de vacht.

Maat HondPrijs (vanaf)
Klein€ 20,00
Middel€ 30,00
Groot€ 50,00